Від 8 жовтня "Львівобленерго" починає приймати людей за попереднім записом. Для цього відвідувачам потрібно заповнити відповідну електронну форму.

Як повідомили у пресслужбі ПрАТ "Львівобленерго", таку функцію створили, аби під час пандемії перед офісом компанії не було великих черг та скупчення людей. Попередньо зареєструватися потрібно на цьому САЙТІ.

Як зареєструватися на прийом до "Львівобленерго"?

  • Можна зареєструватися на попередній запис двома способами: скористатися банером наверху стартової сторінки сайту ПрАт або перейти заПОСИЛАННЯМ;
  • Потім необхідно ввести свої дані та поставити "галочку" про згоду на обробку персональних даних;
  • Далі треба обрати послугу, яка вас цікавить, адресу районного підрозділу, дату та час візиту
  • Після усієї реєстрації ви отримаєте лист, що прийде на вказану електронну скриньку. Там буде написаний код, необхідний для перевірки реєстрації під час візиту.

До слова, реєстрація доступна лише від 8 жовтня. Також, якщо у вас змінилися плани, чи ви з певних причин не можете прийти на візит, то потрібно відмінити вашу реєстрацію за посиланням. Його ви отримаєте у електронному листі.

Нагадаємо, 7 жовтня, Міжнародний аеропорт "Львів" анонсував нові напрямки на жовтень, листопад та грудень 2020. Отож, пропонуємо дізнатися, куди можна буде полетіти.