У Львові забороняють вигулювати собак не запропонувавши жодної альтернативи

 

Комунальні служби Львова встановлюють у Львові таблиці про заборону вигулу собак натомість не пропонуючи власникам офіційно зареєстрованих тварин жодної альтернативи.

Зокрема, як повідомили нещодавно у Сихівській районній адміністрації, нещодавно за адресою, Червоної калини 106-108 де було облаштовано громадський простір, були висадженні зелені насадження. І відповідно встановлено заборонні таблички з метою, щоб тварини не шкодили рослинам та вони краще приживилися.

2
Вигул собак заборонено

Варто зазначити, що в мікрорайоні Сихів, немає жодного офіційного місця, для вигулу собак. Загалом на весь Львів функціонує лише 2 майданчики призначені для вигулу (в парку ім. Івана Франка та поблизу автовокзалу на вул.Стрийській, - ред).

Нагадаємо, в листопаді 2019 року, Львівська міська рада затвердила Програму створення інфраструктури для належного вигулу собак у Львові на 2019−2023 роки, яка спрямована на облаштування відокремлених майданчиків для вигулу й прогулянкових маршрутів у парках, скверах, інших зелених зонах міста і кварталах зі щільною забудовою.

Поділитись на Google Plus

Автор новини

1 Коментарів: